Scroll Top
Suzanne Moll

Suzanne Moll

Årets Kritiske Interview

Selvstændig, freelancer, oplægsholder mm.

Med en baggrund inden for den danske medieverden skiftede Suzanne Moll karriere for 12 år siden og har siden arbejdet som international kommunikationsspecialist, træner og medierådgiver. I mange år har hun specialiseret sig i køns- og mangfoldighedsspørgsmål i redaktionen og inden for journalistik. Blandt hendes seneste projekter har hun arbejdet med at etablere et kapitel om krisekommunikation for at imødegå misinformation og falske nyheder samt træning af journalister i flygtningelejren Kakuma i Kenya.  

Suzanne Moll er en velkendt person inden for medieverdenen i Danmark og har tidligere arbejdet som chefredaktør og redaktionschef. Hun spillede en central rolle i lanceringen af to nationale radiostationer samt omlægningsprojekter i redaktionen. Fru Moll har tidligere været chefredaktør for den danske tabloid BT og vicechefredaktør for National Radio News. Hun har også fungeret som nyhedsredaktør for TV2radio, den nationale radiokanal for den danske TV2.

kontakt

Audiodays Danmark
Danske Medier
Pakhus 4
Kalkbrænderiløbskaj 4
2100 København Ø
CVR: 34 50 38 77

Om eventet

Praktiske spørgsmål vedrørende Audiodays og PrixAudio billetter og tilmelding kontakt audiodays@eventually.dk

Spørgsmål til Audiodays program, kontakt programansvarlig Ole Mølgaard på ok@the-crowd.dk

Spørgsmål vedr. PrixAudio, kontakt Marianne Bugge Zederkof på mbz@dmresearch.dk

audiodays bestyrelse

Formand:
Marianne Bugge Zederkof,
Danske Medier 

Jim Receveur, Bauer Media
Repræsentant for Radio4
Gustav Lützhøft, DR

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.