Scroll Top
image-53
image-51
Prix Audio 2023
Jury

Her er juryen, som bedømmer årets bedste radio, podcast og lyd.

Når fristen for at indstille til Prix Audio udløber, er det langtfra kun journalister og redaktører, som skal finde årets bedste lydproduktioner.

Journalist, kulturredaktør, nyhedschef, værtstræner, social media manager, festivalchef, promotionmanager og blogger, nyhedsredaktør, komiker og forfatter. Det er nogle af de kompetencer, der besætter posterne i årets jury til Prix Audio.

Det er dem, som har fået til opgave at være de første, der realiserer målsætningen om et awardshow, der honorerer succeserne inden for lyd – uanset platform, format og distribution.

Allerede nu er det en bred og fagligt velfunderet jury, der sidder klar til at lytte bidragene igennem, og du kan stifte bekendtskab med dem herunder.

Fagjury

Hovedjury

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.